Opis przedmiotu aukcji
SKŁADNIKI Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal) Białko - 23,6 g Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g Tłuszcz - 9,8 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g Błonnik - 8,2 g Sód - 4 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję. ...
Wysyłka gratis. ERLI InPost Paczkomaty 24/7 ErliPRO -dostawa za 0 zł Pojutrze u Ciebie! Wysyłka w 24 godziny. Kategoria: Kuchnie świata:Kuchnia japońska:Produkty spożywcze:Supermarket ( 6465199 9dc00d24-b8a1-40cd-838f-a0ae9e5134da ) Dodatkowe parametry wysłki podczas zakupu w sklepie EAN : 0